En ny altan

God morgon på er igen alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg här på min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra, att ni har haft en riktigt härlig start på veckan och att ni ser fram emot vad resten har att erbjuda er. Det här med att hitta en byggfirma i Ystad med omnejd är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg, och då jag självklart vill vara till så stor hjälp som jag bara kan, kommer jag idag att skriva ett inlägg om detta och även tipsa er om ett företag som jag själv fick som tips utav en vän för inte så länge sedan. Saiti Bygg heter företaget och är ett fantastiskt företag som har hjälpt mig att bygga en altan på baksidan av mitt lilla hus. Jag har faktiskt letat väldigt länge efter ett liknande företag som kunnat ge mig den hjälp som jag behövt med detta projekt. Många av de företag som jag tidigare har varit i kontakt med har sagts kunna hjälpa mig, men har sedan tyvärr visat sig vara väldigt oseriösa och oprofessionella, vilket såklart har känts väldigt tråkigt.

De anställda hos Saiti Bygg arbetade med noggrannhet, kvalitet och effektivitet under hela processen, vilket kändes väldigt skönt. De är dessutom otroligt trevliga och sätter mig som kund i fokus för de arbeten som utförs. Altanen blev dessutom hur fin som helst och jag är så tacksam över den hjälp som jag har fått. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Lund, Trelleborg, Landskrona eller Ystad med omnejd att vända er till just Saiti Bygg. Ha nu en fantastiskt bra och solig onsdag, så hörs vi snart igen!

Du gillar kanske också...