Hur distanshealing fungerar

Som jag nämnde i ett tidigare blogginlägg betyder distanshealing inte att du kan sitta i soffan och göra ingenting. Distanshealing innebär inte att ditt liv plötsligt blir enhörningar och regnbågsglitter. Healers måste fortfarande investera ansträngning i processen om de vill att det ska fungera.

Healers som arbetar på distans skickar inte bara ut energi och hoppas att den ska nå personen eller att något ska hända – de arbetar faktiskt ganska aktivt med sin klients energifält. Distanshealers gör dock andra saker än traditionella healers!

– Traditionell helare: De fokuserar antingen på att se klientens energifält och ibland till och med arbeta direkt på kroppen.

– Distanshealers ser inte vad som händer genom synen – de känner. Distanshealers kan inte se om det finns tumörer eller knölar etc., utan bara att något är fel energimässigt. Distanshealing är energetisk till sin natur.

Distanshealers placerar normalt sina händer på klienternas energifält.

Distanshealing är inte begränsad av tid/avstånd. Traditionella healers har en begränsad tid med varje klient under möten, men distanshelare har obegränsad tillgång till sina klienter! Distanshealers behöver inte oroa sig för om klienten dyker upp i tid till ett möte eller om de mår tillräckligt bra den dagen, distanshealers kan arbeta dagligen med sina klienter om de vill! Distanshealing är öppen för alla.

Distanshealers följer samma etiska riktlinjer som traditionella healers, och båda typerna av healers bör ha en etisk kod. Distanshealing har inte visat sig vara en ersättning för traditionell terapi. Distanshealing kan användas tillsammans med terapi eller i stället för terapi helt och hållet, men det är alltid mycket viktigt att klienten träffar en terapeut. Distansterapi är inte vanligt förekommande just nu, men jag är säker på att det kommer att bli så en dag…

Verktyg för helande på distans: Distanshealing fungerar bäst när klienten går i trance – det gör det lätt för ditt undermedvetna sinne att utnyttja sina kreativa krafter utan alltför mycket yttre distraktion från den.

Du gillar kanske också...