Svetsare hjälper mig på mitt företag

God eftermiddag på er kära läsare och välkommen till bloggen, som jag hoppas ni kommer att tycka om. Jag sitter med en kopp kaffe här på mitt företag i Luleå och har rast en stund så här på eftermiddagen. Då blir det tid till att fundera över olika saker och en sak som kom upp i tankarna just nu, det är om ett företag som heter Jani N, och som jag som företagare har fått väldigt god hjälp av att anlita. Därför tänker jag berätta om det här företaget för er, bästa läsare, som nu tar er tid att läsa här i bloggen. Mitt företag är verksamt inom tillverkningsindustrin. Vi tillverkar många produkter i plåt. Vissa delar behöver svetsas ihop. Tack vare att jag nu får hjälp med svets, ifrån Jani N, upprätthåller vi produktionen på en hög nivå och på så vis blir det även bra för ekonomin. Inga onödiga stopp i tillverkningen förutsätter hjälp med svetsningen. 

 

Det är ett stort företag som jag äger, med många anställda som jobbar treskift. Produktionen skulle inte fungera tillfredställande om vi inte anlitade tjänster från Jani N. Vi har inga utbildade svetsare här, utan denna tjänst köper jag in. Jani N kan hjälpa dig i Luleå eller i dess närhet inte enbart med svets, utan också med skär- och sliparbeten, järnsmide, baxning, montage och demontage. Detta företag skulle kanske kunna hjälpa er med dessa tjänster också? Jani N har kompetensen att hjälpa. Skulle du som läser nu vilja veta mer rekommenderar jag dig verkligen att höra av dig till denna firma. Ibland är det bra att kunna använda sig av ett företag med dessa expertkunskaper och extra trevligt att det finns en sån firma här i Luleå! Ha det bra! 

Du gillar kanske också...